Lumaj wandelt

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Disclaimer/Privacy

Disclaimer en privacy

E-mailadres Afdrukken

Aansprakelijkheid

We proberen de inhoud van deze website zo actueel, toegankelijk, correct en volledig mogelijk te houden. Fouten kunnen we echter nooit helemaal uitsluiten en vooral door de tijd is het altijd mogelijk dat de inhoud van deze site achterhaald raakt en incompleet / incorrect wordt. We gaan ervan uit dat onze gebruikers / bezoekers (ondermeer op basis van de datum indicaties op de website) daar van op de hoogte zijn en kunnen dan ook op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke fouten of onnauwkeurigheden op deze website, noch voor verlies, ongemak of directe dan wel indirecte schade geleden ten gevolge van het gebruik van op deze website voorkomende informatie.
Wat ook de inhoud op deze website mag zijn, het is nooit onze bedoeling bezoekers aan te zetten tot onvoorzichtige, foute of niet toegelaten handelingen. Bezoekers hebben altijd de verantwoordelijkheid over hun eigen handelingen en zullen zich nooit op de inhoud van deze website beroepen als het ergens fout zou gaan.

Privacy

We hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy bij het verwerken van gegevens over het gebruik van deze website. We zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van deze website, maar informatie over het surfgedrag wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen of organisaties te identificeren.
De website kan gebruik maken van cookies als er een mogelijkheid geboden wordt om in te schrijven op een nieuwsbrief(ven).
Als gebruikers / bezoekers verkiezen reacties te plaatsen op inhoud van deze website, dan doen ze dit op eigen verantwoordelijkheid en op een normaal gangbare manier zonder daarbij grove en/of beledigende taal te gebruiken. Van de gegevens die opgevraagd worden voor het plaatsen van een reactie wordt enkel de ingevulde gebruikersnaam getoond. Een e-mail adres wordt niet publiek getoond en wordt ook niet doorgegeven. We behouden ons het recht voor om reacties eerst zelf te beoordelen en ze al of niet publiek te tonen op de website.

U kan altijd navragen of uw gegevens in een databank zijn opgeslagen. Is dit het geval, dan heeft u altijd het recht deze in te kijken en indien gewenst te laten aanpassen of verwijderen

Copyrights / Auteursrechten

De inhoud (teksten, foto's, ook op externe websites die met onderhavige website verbonden zijn zoals Picasa), vormgeving en structuur van deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.
Gelieve altijd toelating te vragen vooraleer inhoudselementen van deze website zelf te gebruiken en ze in een of andere vorm publiek te maken. Inzoverre het niet om commercieel of ontoelaatbaar gebruik gaat, en inzoverre auteursvermelding gerespecteerd wordt, zal die toelating niet geweigerd worden.

Voeg uw reactie toe aan dit artikel

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Reactie:

LumaWeetje

We weten al niet wie we zijn, maar sinds de GPS weten we ook niet meer waar we zijn.