Lumaj wandelt

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
GR ROUTES GR KAART

GR kaartoverzicht

E-mailadres Afdrukken

Op deze kaart staan de GR routes die we al wandelden.
Iedere GR wordt in een aparte kleur voorgesteld. Schuif de cursor op een welbepaalde GR en klik met de linkermuisknop. De naam van de route verschijnt met een link naar het overzicht van die route. Van daaruit kun je dan doorklikken naar de topogids en de verschillende individuele wandelverslagen op die route. Je kunt ook onder de menuknop 'GR ROUTES' die route aanklikken voor meer informatie.

We tonen enkel de routes waarop we al stapten. Verschijnt er een sterretje bij de routenaam, dan hebben we die route volledig afgestapt. Zonder sterretje betekent dit dat we de route nog maar gedeeltelijk afstapten. We tonen dan enkel het al afgelegde gedeelte. Met elke nieuwe wandeletappe zal er dus ergens een route wat langer worden.

De routelijnen geven een globaal beeld van het gevolgde traject, maar geven niet het detailtraject van de GR weer. Ze bestaan uit rechte lijnstukken die overeenkomen met telkens één door ons gewandelde etappe. Detailtrajecten vindt u in de topogidsen, op CD-ROM materiaal en in de gpx tracks die beschikbaar zijn vanaf de website van de GR organisatie zelf.

Reacties (2)
2zondag 15 april 2012 11:27
Henny
Genoten van jullie tochten, wat een mooie website en zoveel informatie! Mijn complimenten, hij staat bij de "favorieten"zodat ik dikwijls iets kan terug vinden! Zoals je ziet zijn ook wij besmet met het wandel virus. Na het Pieterpad ( heel leuk maar duk!) zijn wij ook aan GR5 begonnen. Hopen binnenkort weer een kleine week te gaan lopen echter niet zo sportief als jullie met een tent! Nemen de caravan mee.
Tussendoor lopen we het Grenslandpad (LAW11) Ook heel leuk om te doen, langs de grens Ned/Belgie!
In GB ook al veel mooie tochten gemaakt, o.a. gedeeltes van het South West Coast Path! Ook mooie tochten in The Yorkshire Dales.
Wens jullie een gezonde en mooie vervolg tocht toe !!!! Met hartelijke groet.
1dinsdag 24 januari 2012 20:27
Aaron Barnes
Many thanks for your fantastic site. I am considering walking the whole of the E2 (I just love the fact that I could start a walk in Scotland and end on the Mediterrainian) in the near future and you have a wealth of valuable information here on the Northern European stretches of the GR 5 and GR 5A.

With your permission I would like to add this site to my blogs link page.

Thank you once again for a fantastic site and resource

Aaron (from Scotland)

Voeg uw reactie toe aan dit artikel

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Reactie:

LumaWeetje

Voor je kunt rijk worden moet je inzien dat bezit arm maakt.